Galéria

fivpozitiv.hu - Facebook közösség 

 

A FIV-ről, pozitívan

FIV-es macskával élsz együtt, évek óta barkácsolod? Mondd el, Neked milyen tapasztalataid vannak! Hogy vagytok? Találkoztál olyan kezeléssel, aminek pozitív hatása volt? Amit megosztasz velünk, az segít a többi cicának!

Talán most tudtad meg, hogy FIV pozitív a macskád. Ne ijedj meg, nem vagy vele egyedül, vannak mások is, akik vállalták ezt a helyzetet! Ismerd meg jobban a macskák immunhiányos állapotát és készülj fel a kezelésére.

Állatorvos vagy, állatorvos leszel? Hurrá! Írj, segíts, gyógyíts kérlek! Várunk, ha tanácsot tudsz adni, ha válaszaid vannak, ha ki tudod egészíteni, amit a cikkekben olvastál vagy újat tudsz mondani.

Szeretnél valamit tenni azért, hogy javuljon a FIV megítélésének, gyógyításának itthoni helyzete? Találjuk ki, hogyan lépjünk előre! Nagy segítség lenne, ha angol leírásokat tudnál fordítani, vagy be tudnál kapcsolódni olyan külföldi csoportok vérkeringésébe, amiket FIV-es macskák gazdái hoztak létre.

Vajon hányan vagyunk? Hány ember tudja, hogy FIV-es a macskája és felelősen tartja, gyógyítattja? Kérlek, segíts megtalálni ezeket a gazdákat,  ajánld nekik ezt az oldalt, hogy tudjunk egymásról!